Tarimziraat.com

Sponsorlu Bağlantılar


Tarimziraat.com

Yorumlar (2411)

beyaz nohut fiyatı nedır

mehmet ali turgut | 2009-08-14 23:31:14 , 2009-08-14 23:31:14 | mali_06@msn.com |

sıra nohut almak istiyorum.ilgilenenlerin fiyat tekliflerini bekliyorum.

TAMER ATEŞ | 2009-10-18 13:41:02 , 2009-10-18 13:41:02 | tamerates63@hotmail.com | 05072609068

ortalama 8ila 9 numara nohut satılık 2 ton kadar romanya nohutu

yusuf özdogan | 2009-11-08 21:24:39 , 2009-11-08 21:24:39 | | 05352891741

ben libya dan katiliyorum.sizlerden yuklu miktarda nohut almak istiyorum.verebilceginiz en son fiyatlari ogrenmek istiyorum.selam ve saygilar

soner esen | 2010-02-01 11:28:07 , 2010-02-01 11:28:07 | soneresen_610@hotmail.com | 00218913472318

ben buyıl 300 dönüm kadar yaylada yetişen gübresiz ve ilacsız olarak nohut ekimi yapmak istiyorum soner esen bey ilgileniyorsa ihrac icin hangi cinsten isterse görüşebiliriz.

mustafa izci | 2010-02-10 10:41:10 , 2010-02-10 10:41:10 | suleymanizci@hotmail.com | 05424339382

kırda yetiştirilmiş tamamen organik 2 ton civarı nohut bulunur 2009 mahsulü ilgilenenlere ...

serdar çetin | 2010-02-19 16:10:34 , 2010-02-19 16:10:34 | serdar_as_15@hotmail.com | 0 542 2663125

nohut beyaz çanakkale 20ton hasat zamanı 15 temmuz 2010 kilo 2.75 kırk agac kavun süper tane kılo 2,5 3 kg kilo fiyatı 50 krş yaglık ve sofralık zeytın kasım ayında hasat ilgilenen lere duyurulur

tayfun sadıkoglu | 2010-06-23 19:44:50 , 2010-06-23 19:44:50 | tayfun_sadikoglu@mynet.com | 05377964370

BEN ÇANAKKALEDE 160 DÖNÜM BEYAZ İRİ TANELİ NOHUT ÜRETİYORUM SÜPER TANE YAPMIŞ NOHUTLAR YETİŞTİRENLER BİLİR DÖNÜMÜ KACA MAL OLUYOR BEN BU SENE 2,75 TL DEN VERECEM İLGİLENENLERE DUYURULUR

tayfun sadıkoglu | 2010-06-23 19:51:29 , 2010-06-23 19:51:29 | tayfun_sadikoglu@mynet.com |

Ben 1,5 ton tamamen naturel olarak Ben 1,5 ton tamamen organik olan sertifikali nohut ektim.Hasat Eylul 15 ilgilenenlere duyrulur.Eleskirt/Agri

i.Arslan | 2010-07-04 15:49:09 , 2010-07-04 15:49:09 | i.arslan68@hotmail.com | 0031642572099

ben yozgat şefaatli paşaköyden osman elimizde kendi üretimimiz olan gökçe çeşidi 30 ton cicarında nohut var çok temiz keliteli bir üründür. almak isteyenlere duyrulur

Osman KOÇYİĞİT | 2010-07-28 11:42:58 , 2010-07-28 11:42:58 | osman06-66@hotmail.com | 0 543 835 77 52

Nohut 200 ton. Ukrainada

Pavel Shperov | 2010-07-28 17:59:10 , 2010-07-28 17:59:10 | roskrym@mail.ru | +380662682335


kullanıcı resmi nohot varmı fiyatı nekadar ceviz içi fiyat nekadar. badem varmı fiyatı nekadar iyiakşamlar

mehmet |17.09.2019


20 ton beyaz nohut 9 numara ve ustu çanakkale ilgilenenlere duyurulur

tayfun sadıkoglu | 2010-07-28 22:38:35 , 2010-07-28 22:38:35 | tayfun_sadikoglu@mynet.com | 05377964370

ben yozgatın çandır ilçesi büyükkışla kasabasındanım.. elimizde 50ton civarı gökçe nohut vardır.. dokuz numaradır.. almak isteyenlere duyurulur

mustafa yıldırım | 2010-07-31 11:56:35 , 2010-07-31 11:56:35 | | 05386273892

nohutla ilgili gelişmeleri takip etmek istiyrum fiyat,ekim,hastalık vb bilgisi olan arkadşlardan haber bekliyroum

osman aydoğan | 2010-08-04 19:04:06 , 2010-08-04 19:04:06 | bayramemre2005@hotmail.com |

satılık 1 ton nohut kırşehirde yemeklik kırık yok

faruk savas kara | 2010-08-08 03:25:11 , 2010-08-08 03:25:11 | faruksavas_77@hotmail.com | 05073871673

nohut ve haşhaş satmak istiyorum almak isteyenlerle pazarlık yapmak surtiyle satış yapabilirim.

mustafa petek | 2010-08-08 15:56:28 , 2010-08-08 15:56:28 | petekmustafa77@hotmail.com | 05446384732

7mm Nohut ihtiyacimiz var, uygun fiyatlarda 50-100 ton civarinda hemen alabiriz, yurtdisina (almanya ihracat edilmesi gerek).

Eba Gül | 2010-08-13 17:30:35 , 2010-08-13 17:30:35 | derda_guel@ozanfood.de | +493050913834

7-8mm Nohut ihtiyacimiz var, uygun fiyatlarda 50-100 ton civarinda hemen alabiliriz. Yurtdisina (almanya-Ihracat sirketi gerek)

Eba Gül | 2010-08-13 17:32:32 , 2010-08-13 17:32:32 | derda_guel@web.de | +493050913834

ısparta yalvaçÆta kendi üretimimiz 2010 ürünü 8 ton ispanyol nohutu var. ilgililere duyrulur. isterseniz direkt üreticilerden istediğiniz kadar nohut temin edebiliriz.

mehmet sarıbaş | 2010-08-15 14:18:00 , 2010-08-15 14:18:00 | mehmetsaribas32@hotmail.com | 05059148495

balıkesir gönen ispanyol 5 ton nohutum var ilgilen lere duyurulur

günay altıparmak | 2010-08-20 22:26:13 , 2010-08-20 22:26:13 | | 05308732103



Sponsorlu Bağlantılar