Tarimziraat.com

Sponsorlu Bağlantılar


Tarimziraat.com

Yorumlar (41)

6 ton antep kavlak fıstığımız var yeşil içli yüksek kalitede çanakkale ayvacık şap köyünde vevcut stokmalımızı almak isteyenlerden fiat bekliyorum

MUSTAFA EREN | 2009-10-02 01:04:50 , 2009-10-02 01:04:50 | mustafaeren7@hotmail.com | 05435195968

antep fıstığının dış kabugunu cıkaracak makinaya ihtiyacım var nerden alabilirim ilgisi olan bana ulaşsın lütfen.

mustafa eren | 2009-10-02 01:08:23 , 2009-10-02 01:08:23 | mustafaeren@hotmail.com | 05435195968

5 TON KIRMIZI KABUK ANTEP FISTIĞI VAR FİYAT BEKLİYORUM . FİYAT İYİ OLURSA 25TONA ÇIKABİLİR. SİLİFKE DEN

MEHMET | 2009-10-05 21:58:52 , 2009-10-05 21:58:52 | kubi2512@windowslive.com |

selamlar ben yurt disinda yasiyorum fistigini fiyatini ogrenmek istiyorum fistik almayi dusunuyorum yardimci olursaniz sevinir MESUT ERDOGAN

yakup serin | 2009-10-11 14:22:28 , 2009-10-11 14:22:28 | yakup.keshia@hotmail.com |

kirgizistanda fail calismaktayiz elimizde 25 tonla kabuklu naturel 5 tonla ic antep fistigi bulunmakdadir . ilgilenenelerin dikkatine . ayrica sezon fiyatlarimiz . sabit olup dolar bazindadir 3 dolardir kilo gr mi ic 9 dolardir zezon fiyatlarimiz 120 tona kadar sapit olup 120 tonsiparisden sonrasi pazarliga tabidirr . saygilarimizla

kursatdemir | 2010-02-28 11:22:30 , 2010-02-28 11:22:30 | zeki_zeki@hotmail.com | 00996556708332

İşlemmiş fıstıgın kilosunu ogrenmek istiyorum.saygılar

ALİ İHSAN ERKOÇ | 2010-08-25 12:33:37 , 2010-08-25 12:33:37 | aliihsanerkoc@hotmail.com | 05389797879

fıstık işi en verimli iş artık herkes antep fıstıogı yetişdirsin

ismail sonmez | 2010-09-29 16:40:09 , 2010-09-29 16:40:09 | imrene45@hotmail.com | 05423734887

Manisa Selendi de yetişmiş kendi ürünüm 500 kğ boz 1000 kğ kırmızı iç fıstığım var alıcılardan teklif bekliyorum.

Cemil Kurt | 2010-11-09 15:46:31 , 2010-11-09 15:46:31 | ckurt2005@otmail.com | 0532 4522334

(İMALAT.DAN SATIŞ.) istenildiği kadar tonajda kavrulmuş Antep FISTIK,boz fıstık,kırmızı kabuklu ve kavlak fıstık; aynı zamanda siyah kuru ÜZÜM satışı yapmaktayım.tonaja göre pazarlık yapılır...

zeynel aslan | 2011-01-28 00:31:30 , 2011-01-28 00:31:30 | zeynelaslan_@hotmail.com | 05425437426

özdemirler fıstık işletmesi.peşin fiyatına bilimum imalattan satış.antep fıstıkı.

faik özdemir | 2011-02-01 17:57:01 , 2011-02-01 17:57:01 | ozdemir-faik@hotmail.com | 05325545027

selamlar ben Kerem belarusta yasiyorum ve antep fistiginin toptan fiyatini ogrenmek istiyorum... iyi bir fiyat olursa yuksek tonda alis yapacagim.en kisa zamanda cevabinizi bekliyorum..

Kerem Karakaya | 2011-03-13 20:50:19 , 2011-03-13 20:50:19 | kerem.karakaya88@gmail.com | +375299024120

antep fıstık içi(boz- kavlak) baklavalık 7 ton satmak istiyorum almak isteyenlere duyurulur

mehmet öztürk | 2011-03-22 23:35:12 , 2011-03-22 23:35:12 | istanbul35430@hotmail.com | 05392634381

S. A. Sayin yetkili, Ugun fiyata toptan ve devamli (ust duzey kalite, musterilerim sertifika soruyor) yer fistigi imkaniniz varmi? Isvec’te musterim tuzsuz ve kavrulmus olabilir diyor, siz isterseniz tuzsuz, tuzlu, kavrulmus, kavrulmamis, kabuklu, cig v.b bir (uygun) fiyat listesi gecerseniz sevinirim. Hatta kuruyemisin tum cesitlerinin fiyat listesini gönderebilirsiniz. Bu konuda musterilerim icin acele cevabinizi bekliyorum. 2011-04-05, Gothenburg Saygilarimla Şeref Özçelik Manager, Yük. İnşaat Müh. Özçelik Export & Import Tel: 0046-(0)31-330 52 65 Tel: 0046-(0)31-753 41 81 Mobile : 0703-89 84 64 (Sweden) Mail : SWE-TUR-export-import@hotmail.com Mail : seref.ozcelik-exp-imp@live.se Mail : seref.ozcelik-export-import@hotmail.com

Seref Özcelik | 2011-04-05 14:37:05 , 2011-04-05 14:37:05 | swe-tur-export-import@hotmail.com |

merhaba Antep kirmizi kuru ben ve kavlak fistigin fiyatini ogrenmek istiyorum toptan fiyatina email gonderirseniz menmun olurum tsk

hasan karatas | 2011-04-30 18:26:00 , 2011-04-30 18:26:00 | hasan.karatas@hotmail.de | 004917623265923

elimizde istediğiniz kadar boz iç vardır.fiyat:36tl.....ilgilenenlere duyurulur.

bekir yerdelen | 2011-05-05 12:20:42 , 2011-05-05 12:20:42 | bekiryerdelen@hotmail.com | 05304643801

Slmlar ben yaklisik 19 ton kabuksuz ve tuzsuz antp fistigi almak istiyorum bana bu malin fait listesi vere bilecek sirket ariyorum birinci kalite olucak .

Yusuf curebal | 2011-06-16 21:54:28 , 2011-06-16 21:54:28 | yusuf_curebal@hotmail.com | +2347065732579

Slmlar ben yaklisik 19 ton kabuksuz ve tuzsuz antp fistigi almak istiyorum bana bu malin fait listesi vere bilecek sirket ariyorum birinci kalite olucak .

Yusuf curebal | 2011-06-16 21:54:29 , 2011-06-16 21:54:29 | yusuf_curebal@hotmail.com | +2347065732579

Slmlar ben yaklisik 19 ton kabuksuz ve tuzsuz antp fistigi almak istiyorum bana bu malin fait listesi vere bilecek sirket ariyorum birinci kalite olucak .

Yusuf curebal | 2011-06-16 21:54:31 , 2011-06-16 21:54:31 | yusuf_curebal@hotmail.com | +2347065732579

Slmlar ben yaklisik 19 ton kabuksuz ve tuzsuz antp fistigi almak istiyorum bana bu malin fait listesi vere bilecek sirket ariyorum birinci kalite olucak .

Yusuf curebal | 2011-06-16 21:54:32 , 2011-06-16 21:54:32 | yusuf_curebal@hotmail.com | +2347065732579

ben antepten fıstıgın harmanından merkezinden sesleniyorum ciddi alıcılar olursa istedigi tonaj ve kalitede fıstık satabilirim saygılar

mahmut kalkan | 2011-06-23 13:23:46 , 2011-06-23 13:23:46 | kalkan27@hotmail.com | 05427101544



Sponsorlu Bağlantılar