Tarimziraat.com 




Sponsorlu Bağlantılar

Tarimziraat.com

Yorumlar (11)

merhabalar ben çiğit almak istiyorum nerden alabilirim yardımcı olursanız.tohumsuz olacak temizlenmiş

cüneyt CELAL | 2009-09-29 13:25:04 , 2009-09-29 13:25:04 | hakan_basrah@hotmail.com | 0533 470 56 89


kullanıcı resmi 05074709011

Bana 3 ton çiğit lazım elinde olan arasin |05.11.2020


100000 ton çiğit almak istiyorum, irtibatı sağlarmısınız. teşekürler.

nejat gökay | 2009-12-30 14:19:08 , 2009-12-30 14:19:08 | nejat2004@mynet.com | 05325875128

tohumluk çigit var temiz arayın görüşelim

ali yavuz | 2011-11-15 02:14:35 , 2011-11-15 02:14:35 | kemalpasa27@hotmail.com | 05337698584

ben 30,000 ton çiğit almak istiyorum nerden alabilirim yardımcı olursanız. tohumsuz olacak temizlenmiş

Muammer ÖZBEK | 2012-01-27 16:06:37 , 2012-01-27 16:06:37 | mozbek@bayegan.net | 0533 304 81 61

faydalı ve güvenli

ethem cider | 2012-10-06 10:28:13 , 2012-10-06 10:28:13 | ethemcider47@hotmail.com | 536525621

pamuk cigiti satırık

murad muradov | 2013-11-14 10:51:16 , 2013-11-14 10:51:16 | murad.62@hotmail.com | +994502727947


kullanıcı resmi Tonu nekadar

Ferhat |21.11.2020


bana 20 tn cigit lazım hayvanlarıma yedirecem yagı içinde istiyorum.

cuma kuş | 2013-12-12 14:07:05 , 2013-12-12 14:07:05 | cumakus@hotmail.com | 05332217849

Pamuk çiğiti lazım fiyatları nedir fiyata göre alacağım ton miktarı artacaktır butçeye bağlı kimin elinde var fiyatı nedir numaram 05415220132 bana ulaşabilirse memnun olurum

emre goçoğlu | 2014-12-22 22:28:01 , 2014-12-22 22:28:01 | teknikfacia34@gmail.com | 5415220132


kullanıcı resmi çiğit kg kaç lira

ali |30.09.2016


kullanıcı resmi 1.00 tl

Mücahit |25.12.2016


kullanıcı resmi 05393473696

çigit fiyatı kaclira |24.10.2020


Çiğit 1 tl pamuk çekirdeği temiz

Mücahit Kamber | 2016-12-25 23:53:38 , 2016-12-25 23:53:38 | kamber42aga@hotmail.com | 05543983918

Tekirdağ Şarköy e hayvanlara yedirmek için çiğit arıyorum 20 ton civarı ilgilenen arayabilir 05303155294

Rıza Cehri | 2020-10-13 19:48:24 , 2020-10-13 19:48:24 | rizachr@hotmail.com | 05303155294


kullanıcı resmi Bana 2 ton çiğit lazım acil mala vercem

05423744292 |21.11.2020


Konya da yemlik pamuk çiğidi fiyatı ne kadar

Ismail | 2020-12-14 01:16:59 , 2020-12-14 01:16:59 | ismailsayan820@gmail.com | 905360516584


kullanıcı resmi Konya da pamuk çiğdi nerede bulabilirim fiyat nedir ineklerime vereceğim

Rock |31.01.2021


  • 1


Sponsorlu Bağlantılar



Tarımla Uğraşanlar Ne Yapıyor

Yasin Er Kuşburnu hasat ediyor

21-10-2021

Hanifi Gökgöz Nar Ekşisi yapıyor

21-10-2021

Alperen Meşeli Zeytin almak istiyor

20-10-2021

Atalay Kurt Mandalina için hayırlı bir müşteri arıyor

20-10-2021

Diğerleri >>